Uw partner in raamdecoratie 
maak van uw huis een thuis
 


 

 

TURKOOIS


De absolute stemmingsbooster is een schitterende turkoois. Het is een prachtige mix tussen blauw en groen, waardoor je een vleugje zee sfeer in huis haalt. De nogal koele turquoise tint benadrukt een ontspannen en toch levendige sfeer. Turkoois vergroot kleine ruimtes. Deze muurverf is ideaal voor studeerkamers, slaapkamers of badkamers maar ook in de kinderkamer zet turkoois een opvallende trend in.
GEEL


Geel wordt geassocieerd met licht, warmte en vreugde. Het is de kleur van de zon en het is vrolijk, vrolijk en stimulerend. Met deze kleur worden veel positieve eigenschappen gecombineerd. Geel maakt waakzaam en helpt denken. Het verbetert ook het geheugen en de verbeelding. Daarom is geel ideaal in ruimtes waar geleerd of gewerkt wordt.PAARS


De kleur violet belooft intense extravagantie. Het glinstert, afhankelijk van het blauwe of rode gedeelte, tussen warm en koel. Warme tinten zoals aubergine of pruim hebben een ontspannend effect. Violet is zowel een lichte als opvallende kleur. Op een beetje mystieke, luxueuze, romantische en onconventionele manier geeft het je kamers een extravagant tintje.BEIGE


De kleur beige brengt de perfecte natuurlijke uitstraling in alle kamers. De heldere, aardse beige tinten zijn tegelijkertijd warm en dempend. Bovendien symboliseren ze een lang leven. Kamers met deze kleur creëren een rustgevend comfort. Te veel beige kan ook saai zijn. Gelukkig is deze kleur heel goed te combineren met allerlei andere kleuren en ook toepasbaar in elke ruimte.
WIT


Wit vormt de perfecte basis voor de combinatie met alle andere levende kleuren. Deze kleur speelt een grote rol bij het ontwerp van de ruimte om andere kleuren te neutraliseren, lichter te maken en nieuw leven in te blazen. Wit staat voor licht, zuiverheid en onschuld. Het zorgt voor frisheid, weidsheid en helderheid in ruimtes.


ZWART


Wees niet bang voor donkere kleuren! Ook in de woonkamer wordt zwart nog meer gebruikt. Gemeten in behoorlijke doses zet het sterke accenten. Zwart is klassiek, elegant en mysterieus en zorgt voor een spannend contrast in je woonkamer. Ongebruikelijke meubels kunnen prachtig worden weergegeven voor zwarte muren. Ideale metgezellen voor zwart zijn bijvoorbeeld warm glanzende metalen, hout of pasteltinten. Ze verzetten zich tegen de donkere toon met een vriendelijk accent en maken de kamer warm.


BLAUW


De pantonekleur "Niagara" weerspiegelt het - blauw is de trendkleur. Koele blauwtinten zijn dan ook echte klassiekers in de woonkamerinrichting. Blauw is vrolijk, kalm, meditatief en standvastig. Het verspreidt rust en harmonie. Lichtblauwe tinten verlengen de ruimte optisch. Stress en nervositeit kunnen worden verminderd door naar blauwe tinten te kijken. Daarom is blauw ideaal voor je slaapkamer of studeerkamer, waar het ook zorgt voor helderheid en frisheid.

GROEN


Groen wordt beschouwd als de kleur van het centrum omdat het neutraliseert en kalmeert. De "view into the green" versterkt het oog en benadrukt het contrasteffect voor andere kleuren. Het staat voor hoop, rust, veiligheid, inspiratie, frisheid, natuur en leven. Het groene kleurenpalet is precies goed, als uw woonruimtes een natuurlijk, aangenaam en ongedwongen effect moeten hebben.


ROOD


Passie, energie en warmte: deze woorden worden gecombineerd met de kleur rood. Het is de meest dynamische kleur van allemaal en wordt meestal goed gemeten in de woonruimte. Een enkele rode wand prikkelt en is een blikvanger. Maar wees voorzichtig bij het gebruik van grote vlakken: rood creëert nabijheid, dus een kleine kamer met rode muren lijkt nog kleiner. Met rode accessoires speel je op safe. Zo krijgt een ruimte levendigheid. Het hoeft niet altijd knalrood te zijn: gedempte bordeaux tinten zorgen voor comfort en geven een ontspannen sfeer aan de kamers.

BRUIN


Zachte bruintinten laten zich perfect combineren en zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer in ruimtes. Deze inheemse en natuurlijke tinten creëren een rustige sfeer en staan ​​voor betrouwbaarheid en liefde voor de aarde. Bruintinten toveren je woon- en slaapkamer om tot een knus nest.
ROOM


De kleur beige brengt de perfecte natuurlijke uitstraling in alle kamers. De heldere, aardse beige tinten zijn tegelijkertijd warm en dempend. Bovendien symboliseren ze een lang leven. Kamers met deze kleur creëren een rustgevend comfort. Te veel beige kan ook saai zijn. Gelukkig is deze kleur heel goed te combineren met allerlei andere kleuren en ook toepasbaar in elke ruimte.GRIJS


Somber? Echt niet! Grijs past altijd - modern of retro, koud of warm, speels of eenvoudig. Deze kleur is een uitstekende basis voor alle woonstijlen en maakt andere kleuren briljanter. Grijs zelf is elegant, puristisch en discreet. Heldere grijstinten zien er modern en nobel uit. Donkere tinten geven uw kamers een vleugje drama.